Inventum KK501: Een Diepgaande en Eerlijke Beoordeling

Denk je erover om de Inventum KK501 aan te schaffen? Voordat je een beslissing neemt, is het verstandig om deze uitgebreide review van de Inventum KK501 te lezen.

In deze beoordeling geven we een volledig overzicht van deze vrijstaande koelkast. We delen onze eigen ervaringen en ook die van andere kopers van dit apparaat. Blijf lezen voor meer informatie!

Inhoudsopgave

 • Inventum KK501 Samenvatting:
 • Belangrijkste kenmerken van de Inventum KK501
 • Voordelen en pluspunten
 • Nadelen en minpunten
 • Doelgroep
 • Prijsinformatie voor de Inventum KK501
 • Gebruikerservaringen
 • Aankoopadvies: Kopen of voorbij laten gaan?

Inventum KK501 Samenvatting:

De Inventum KK501 is momenteel een van de meest gewaardeerde vrijstaande koelkasten op de markt. Dit tafelmodel biedt een optimale inhoud, is eenvoudig in te passen in je interieur en kan naar eigen voorkeur worden ingesteld.

De prijs, de algehele kwaliteit en de uitgebreide garantieperiode voldoen ook volledig aan onze verwachtingen.

Voordelen:

 • 111 liter inhoud
 • Opvallend smal ontwerp
 • Relatief betaalbaar
 • 3 aanpasbare plateaus
 • 5 jaar Inventum garantie
 • Produceert weinig geluid

Nadelen:

 • Niet geschikt voor koude omgevingen
 • Energieklasse E

Belangrijkste kenmerken van de Inventum KK501

Als je op zoek bent naar een geschikte tafelmodel koelkast zonder vriesvak, dan staat hoogstwaarschijnlijk de Inventum KK501 op je lijstje. Dit geldt mogelijk ook voor andere vergelijkbare koelkasten.

Om een goede vergelijking te maken, is het belangrijk om goed naar de specificaties te kijken:

 • Netto inhoud: 111 liter
 • Afmetingen (h x b x d): 84,5 x 50 x 54 cm
 • Geluidsniveau: 39 dB
 • Energieklasse: E
 • Energieverbruik per jaar: 88 kWh
 • Aantal draagplateaus: 3 plateaus
 • Aantal groentelades: 1 lade
 • Aantal koelkastdeurvakken: 2 vakken
 • Snoerlengte: 1,7 meter
 • Gewicht: 25,5 kilogram

Wat uit deze specificaties blijkt, is onder andere dat deze tafelmodel koelkast een ideale indeling heeft. Je kunt namelijk gebruik maken van 3 plateaus, 1 lade en 2 vakken in de deur.

Aan de andere kant valt op dat het energieverbruik relatief hoog is. Hier komen we later graag op terug.

Voordelen en pluspunten

Onze bevindingen over de Inventum KK501 zijn buitengewoon positief, voornamelijk vanwege de onderstaande voordelen.

 1. Geschikt voor veel huizen
  Wij zijn van mening dat de Inventum KK501 geschikt is voor veel huishoudens, vanwege de combinatie van afmetingen en inhoud.

De opvallend smalle breedte van slechts 50 centimeter is een pluspunt. Veel andere koelkasten zijn breder en nemen daardoor meer ruimte in beslag. De Inventum KK501 is daarentegen vrij compact.

Bovendien heeft deze koelkast een netto inhoud van 111 liter. Deze inhoud is natuurlijk mede mogelijk gemaakt door het ontbreken van een vriesvak. Als je echter een tafelmodel koelkast met vriesvak wilt, moet je voor een ander model kiezen.

 1. Relatief stil in geluid
  Of je nu de Inventum KK501 een prominente plek in je keuken geeft of in een niet al te groot huis woont, het geluidsniveau van 39 decibel komt goed van pas.

De Inventum KK501 is relatief stil in geluid. Zelfs in een volledig stille omgeving is het geluid nauwelijks tot niet hoorbaar. Dit is te danken aan de goede bouwkwaliteit en isolatie.

 1. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  De prijs-kwaliteitsverhouding van de Inventum KK501 is een van de grootste voordelen. Voor deze tafelmodel koelkast betaal je nog geen €220.

Dit is een opvallend lage prijs gezien de kwaliteit. Inventum staat bekend als een van de betere merken op het gebied van koelkasten. Ze bieden altijd kwaliteit en geven bovendien een garantieperiode van 5 jaar. Dit draagt bij aan de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 1. Instelbare temperatuur

Met de Inventum KK501 heb je volledige controle over de temperatuurinstellingen.

Of je nu verkiest dat de koelkast iets koeler staat, het aanpassen van de temperatuur is een fluitje van een cent met de handige draaiknop aan de binnenzijde.

 1. Ideale indeling

Zoals eerder vermeld in deze review, heeft deze koelkast een ideale indeling. De beschikbaarheid van 3 plateaus, 1 lade en 2 deurvakken biedt handige opbergmogelijkheden.

Dat is onder meer aan de volgende attributen te danken:

De Inventum KK501 biedt drie handige draagplateaus waardoor je je boodschappen efficiënt kunt verdelen en organiseren.

Daarnaast beschikt deze koelkast over een transparante groentelade onder het onderste draagplateau, wat bijzonder handig is voor het bewaren van groenten.

In de deur van de koelkast vind je twee vakken, een flesvak en een eierrekje, waardoor je ook in de deur extra opslagruimte hebt.

Een handige functie van deze koelkast is dat je de draairichting van de deur eenvoudig kunt aanpassen, zodat deze naar wens opent.

Een andere handige feature is de LED-verlichting aan de binnenkant, waardoor je altijd goed kunt zien wat er in de koelkast ligt, zelfs in het donker. Bovendien gaat de LED-lamp extreem lang mee, wat betekent dat je er de komende jaren geen omkijken naar hebt.

Nadelen en minpunten

Ondanks al deze voordelen, zijn er toch enkele belangrijke aandachtspunten waar je rekening mee moet houden bij de Inventum KK501.

Een punt van aandacht bij de Inventum KK501 is dat deze koelkast niet bijzonder energiezuinig is. Met een energieklasse E scoort hij niet hoog op duurzaamheid. Het zou beter kunnen. Echter, het valt op dat er weinig andere tafelmodel koelkasten zijn die een vergelijkbare energieklasse hebben.

Het is belangrijk om je woning zo duurzaam mogelijk in te richten, en daar horen ook duurzame keukenapparaten bij.

Nog weinig vergelijkbare koelkasten zijn significant energiezuiniger.

De Inventum KK501 is niet geschikt om in koude ruimtes, zoals een schuur of garage, geplaatst te worden. Vanwege de samenstelling moet deze koelkast in een goed geïsoleerde ruimte worden neergezet. Anders kan de Inventum KK501 niet naar behoren functioneren.

Wanneer je dit niet doet, zal de Inventum KK501 eenvoudigweg niet goed kunnen werken. In dat geval heb je niets aan deze koelkast. Het is daarom belangrijk om de koelkast altijd in een goed geïsoleerde ruimte te plaatsen.

Een ander aspect om rekening mee te houden is dat de Inventum KK501 geen vriesvak heeft. Als je de voorkeur geeft aan een tafelmodel koelkast met vriesvak, is dit model niet de juiste keuze. Het ontbreken van een vriesvak biedt echter wel meer ruimte voor het koelgedeelte, afhankelijk van je behoeften.

Doelgroep

De Inventum KK501 is een geschikte koelkast voor verschillende huishoudens om diverse redenen:

 1. Voor mensen met beperkte ruimte in hun keuken of kamer: Als je een klein huis hebt of in een studentenkamer woont, is de Inventum KK501 een uitstekende keuze vanwege zijn smalle breedte van slechts 50 centimeter.
 2. Voor mensen die een betaalbare koelkast zoeken: De Inventum KK501 behoort tot de meer betaalbare modellen tafelmodel koelkasten. Dit is opvallend gezien de goede kwaliteit die Inventum biedt.
 3. Voor mensen die een extra koelkast nodig hebben: Als je een extra koelkast in bijvoorbeeld je bijkeuken wilt plaatsen, is de Inventum KK501 een van de beste opties. Dit komt door zijn compacte afmetingen, ruime netto inhoud en algehele samenstelling.

Prijsinformatie voor de Inventum KK501

De prijs van de Inventum KK501 varieert tussen de €220 en €240. De exacte prijs kan afhangen van eventuele aanbiedingen.

Het is belangrijk om te weten dat je de Inventum KK501 bij verschillende aanbieders kunt aanschaffen. Er kunnen prijsverschillen bestaan tussen deze aanbieders, dus het is verstandig om alle prijzen bij onze partners te controleren. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat je de beste deal krijgt.

Gebruikerservaringen

De Inventum KK501 is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populaire keuze onder tafelmodel koelkasten.

Veel mensen waarderen de ruime inhoud, de kwaliteit en de betaalbare prijs van deze koelkast. Ook wordt het lage geluidsniveau en de handige indeling vaak geprezen.

Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de vakjes in de deur mogelijk wat kwetsbaar zijn. Hier kunnen we ons inderdaad in vinden.

Aankoopadvies: Kopen of voorbij laten gaan?

Zeker, de Inventum KK501 is absoluut een aanrader. Deze tafelmodel koelkast vervult zijn functie uitstekend, heeft geen overbodige toeters en bellen, en is verrassend betaalbaar.

De combinatie van handige indeling, compacte breedte en kwaliteit maakt dit een aantrekkelijk geheel. Wij beschouwen dit als een van de beste tafelmodel koelkasten van dit moment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *