Op zoek naar een Amerikaanse koelkast met ijsblokjes? Hier zijn de beste 6 opties!

Is jouw keuken geschikt voor het plaatsen van een Amerikaanse koelkast? En ben je zelf ook een liefhebber van dit type koelkast? Als je echt voor de ultieme ervaring gaat, dan mag een Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine niet ontbreken.

In dit artikel stellen we je graag voor aan de top 6 Amerikaanse koelkasten met ijsblokjesmachine.

Dit zijn de 6 beste Amerikaanse koelkasten met ijsblokjes:

 • Samsung RS67A8811B1/EF
 • Hisense RS694N4IIF
 • LG GSLV50PZXE
 • Samsung Family Hub Amerikaanse koelkast RS6HA8891B1
 • Etna AKV378IZWA
 • Hisense RS694N4TFE

Inhoudsopgave

 • De 6 beste Amerikaanse koelkasten met ijsblokjes nader bekeken
 • Voordelen van een Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine
 • Waarop te letten bij de aankoop van een Amerikaanse koelkast met ijsblokjes
 • Hoeveel kost een kwalitatieve Amerikaanse koelkast met ijsblokjes?
 • Welke merken bieden hoogwaardige Amerikaanse koelkasten met ijsblokjes aan?
 • Ons advies voor het kopen van een Amerikaanse koelkast met ijsblokjes

De 6 beste Amerikaanse koelkasten met ijsblokjes nader bekeken

Een Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine is werkelijk fantastisch. Naast het feit dat de koelkast zijn reguliere functies vervult, voorziet hij je ook nog eens van ijsblokjes. Ideaal voor in je drankjes of als je graag zelf cocktails maakt.

Naar onze mening vind je de beste exemplaren onder de bovenstaande 6 koelkasten met ijsdispenser. Hieronder geven we graag wat meer toelichting op deze koelkasten.

 1. Samsung RS67A8811B1/EF

De Samsung RS67A8811B1/EF is wat ons betreft de beste Amerikaanse koelkast met ijsblokjesdispenser. Deze koelkast is een lust voor het oog en is van een prima functionerende ijsdispenser voorzien.

Met deze ijsdispenser geniet je binnen mum van tijd van ijsblokjes. Voor deze werking hoef je de Samsung RS67A8811B1/EF alleen maar op een waterleiding aan te sluiten.

Dit model is precies zoals een Amerikaanse koelkast moet zijn. Hij is lekker groot, heeft een forse inhoud (409 liter), heeft ook een groot vriesvak (225 liter) en is prachtig uitgevoerd. Ook betreft dit een no frost koelkast en geniet je van handige technologieën.

De Twin Cooling Plus technologie zorgt bijvoorbeeld voor een optimale luchtvochtigheid.

 1. Hisense RS694N4IIF

Als je de voorkeur geeft aan een zilveren Amerikaanse koelkast met ijsdispenser, dan raden wij graag de Hisense RS694N4IIF aan.

Deze Amerikaanse koelkast heeft een volledig zwarte afwerking en beschikt over een uitstekende ijsblokjesmachine. Voor veel keukens is deze koelvriescombinatie met ijsblokjes een waardevolle toevoeging.

Met een koelgedeelte van 371 liter en een vriesgedeelte van 191 liter is deze koelkast uitermate geschikt voor grotere huishoudens. Bovendien staat deze koelkast bekend om zijn uitstekende kwaliteit.

De Multi Air Flow functie zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling in de gehele koelkast. De No Frost functie zorgt ervoor dat je de koelkast nooit hoeft te ontdooien.

 1. LG GSLV50PZXE

De LG GSLV50PZXE is eveneens een uitstekende koelkast met ijsblokjesvoorziening. Dit vrijstaande model heeft een strakke uitstraling, is ruim van formaat en daarmee zeer geschikt voor grotere gezinnen.

Vooral het vriesgedeelte van 219 liter springt in het oog en ook het koelgedeelte van 416 liter doet het uitstekend.

Ben je een liefhebber van ijsblokjes? Dan komt de ijsblokjesmachine zeker van pas. Met de waterdispenser kun je genieten van heerlijk koel water en verse ijsblokjes. Wat wil je nog meer?

Bovendien is deze koelkast te bedienen via je smartphone. Als je je huis zo slim mogelijk wilt inrichten, is deze koelkast met ijsblokjesdispenser eigenlijk onmisbaar.

 1. Samsung Family Hub Amerikaanse koelkast RS6HA8891B1

Als je op zoek bent naar pure luxe in je keuken, dan is de Samsung Family Hub Amerikaanse koelkast RS6HA8891B1 een absolute aanrader. Deze Amerikaanse koelkast beschikt over een indrukwekkende ijsdispenser en een groot beeldscherm.

Dit is niet zomaar een koelkast, maar een uiterst slim exemplaar. Hij houdt de inhoud van je koelkast bij, zodat je direct vanaf de koelkast je boodschappen kunt bestellen.

Daarnaast kun je op het beeldscherm de gezinsagenda raadplegen of je favoriete muziek afspelen. De ijsdispenser met wateraansluiting werkt ook uitstekend. Het is werkelijk een multifunctionele toevoeging aan je keuken.

 1. Etna AKV378IZWA

Als je liever niet te veel uitgeeft aan je nieuwe koelkast met ijsblokjes, dan raden we de Etna AKV378IZWA van harte aan.

In vergelijking met veel andere Amerikaanse koelkasten met ijsdispenser is deze variant aanzienlijk betaalbaarder. Toch biedt hij net zoveel gemak als de duurdere modellen.

Deze zwarte Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine heeft een strakke uitstraling en is bijzonder praktisch in gebruik. Het is namelijk een koelkast met een waterreservoir en ijsblokjesfunctie. Het reservoir heeft een capaciteit van 4,5 liter en is eenvoudig bij te vullen met water.

Dankzij dit reservoir hoef je de koelkast niet eens aan te sluiten op een waterleiding. Toch kun je wel genieten van ijskoud water en verse ijsblokjes. Het is een efficiënte en voordelige keuze voor wie op zoek is naar gemak en functionaliteit zonder een groot budget te spenderen.

 1. Hisense RS694N4TFE

Als afsluiter van deze top 6 presenteren wij graag de Veripart VPSBSW177Z. Volgens ons onderzoek is dit een van de beste betaalbare Amerikaanse koelkasten met ijsblokjesmachine.

Met een prijs net iets boven de 1000 euro is deze koelkast voordeliger dan veel andere modellen in zijn klasse.

Deze ruime Amerikaanse koelkast heeft een totale inhoud van 562 liter, verdeeld over een royaal koelgedeelte en vriesgedeelte. Natuurlijk is er ook een uitstekende water- en ijsdispenser aanwezig.

Daarnaast heeft de koelkast een strakke uitstraling, is hij relatief zuinig in gebruik en biedt hij een uitstekende kwaliteit. Volgens Coolblue is dit een koelkast van ’topklasse bouwkwaliteit’.

Voordelen van een Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine

De keuze voor een Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine is zeker een aanrader, en wel om twee belangrijke redenen:

 1. Snel beschikking over verse ijsblokjes: Met verse ijsblokjes kun je elk drankje verrijken. Vooral op warme dagen is een water- en ijsdispenser een waardevolle toevoeging. Hiermee kun je namelijk ook genieten van ijskoud water.
 2. Alle voordelen van een Amerikaanse koelkast: Naast de ijsblokjesfunctie profiteer je ook van de reguliere voordelen van een Amerikaanse koelkast. Dat betekent dat je ruim voldoende koel- en vriesruimte hebt. Bovendien voegt een fraaie Amerikaanse koelkast met ijsdispenser een extra stijlelement toe aan je keuken.

Kortom, met een Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine haal je niet alleen een functioneel apparaat in huis, maar ook een esthetische aanwinst voor je keuken.

Waarop te letten bij de aankoop van een

Als je overweegt om een Amerikaanse koelkast met ijsblokjes te kopen, is het verstandig om goed op de volgende punten te letten:

 1. Soort koelkast: Bekijk welk type Amerikaanse koelkast het beste bij jouw behoeften past. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, waaronder inbouwmodellen met ijsblokjesmachine, hoewel deze minder gangbaar zijn. De meeste Amerikaanse koelkasten zijn volledig vrijstaand.
 2. Waterreservoir of wateraansluiting: Beslis of je een Amerikaanse koelkast met een waterreservoir wilt of een model dat op een waterleiding kan worden aangesloten. Dit is een belangrijke overweging. Met een waterreservoir geniet je van extra gemak, omdat je alleen het reservoir met water hoeft te vullen om gebruik te maken van de ijsdispenser. Hierdoor kun je de koelkast vrijstaand plaatsen zonder dat deze in de buurt van een waterleidingpunt hoeft te staan. Bij een Amerikaanse koelkast met wateraansluiting is dit anders. Hoewel je in dit geval geen omkijken hebt naar het bijvullen van het reservoir, moet de koelkast wel in de buurt van een waterleiding worden geplaatst.
 3. Inhoud van de koelkast: Overweeg met hoeveel personen je de koelkast zult gebruiken. De grootte van je huishouden is bepalend voor de inhoud van de koelkast. Let goed op zowel de inhoud van het koelgedeelte als het vriesgedeelte.
 4. Technologieën en functies: Moderne Amerikaanse koelkasten met ijsdispensers zijn uitgerust met verschillende handige technologieën en functies. Onderzoek daarom goed welke specifieke technologieën en functies elke variant biedt.

Het is belangrijk om deze aspecten in overweging te nemen om ervoor te zorgen dat je de juiste Amerikaanse koelkast met ijsdispenser kiest die perfect aansluit bij jouw behoeften en huishouden.

Overigens kun je ook nog voor speciale soorten Amerikaanse koelkasten gaan. Wat te denken van een Amerikaanse koelkast met wijnkoeler?

Hoeveel kost een kwalitatieve Amerikaanse koelkast met ijsblokjes?

Als je wilt genieten van zowel de voordelen van een Amerikaanse koelkast als van een ijsblokjesmachine, moet je bereid zijn om dieper in de buidel te tasten. Dit type koelkast valt zeker niet onder de categorie goedkope Amerikaanse koelkasten.

Desalniettemin is het zeer aan te raden om te investeren in de beste Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine. Hiermee kun je optimaal profiteren van zowel de koelkast als de ijsblokjes. Houd er echter rekening mee dat je al snel minimaal €1000 moet uitgeven.

Wat betreft merken die hoogwaardige Amerikaanse koelkasten met ijsblokjes aanbieden, kom je al snel uit bij Samsung, Hisense, LG, Etna en Beko. Deze merken leveren stuk voor stuk kwaliteit.

We hebben gemerkt dat de verschillen tussen deze merken aanzienlijk kunnen zijn, vooral wat betreft de gebruikte technologieën en functies.

Ons advies bij de aanschaf van een Amerikaanse koelkast met ijsblokjes is om geduldig te wachten op een aanbieding. Hoewel deze koelkasten een behoorlijke investering vergen, kan een aanbieding de kosten aanzienlijk drukken.

Kortom, wij zijn grote fans van deze ruime koelkasten met ijsblokjesdispenser!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *