Recensie van de Samsung Crystal UHD 43TU7020

Zoek je een hoogwaardige 43 inch televisie? Is de Samsung Crystal UHD 43TU7020 opgevallen in je zoektocht?

Dat is begrijpelijk; deze TV heeft verschillende redenen om je aandacht te trekken.

Maar, is het de moeite waard om uiteindelijk voor de Samsung Crystal UHD 43TU7020 te kiezen?

Het antwoord op deze vraag vind je in deze beoordeling van de Samsung Crystal UHD 43TU7020. We richten ons volledig op deze 43 inch TV.

We bekijken de sterke punten, de zwakke punten, luisteren naar de ervaringen van andere kopers en nemen de prijs in overweging.

Uiteindelijk zullen we – gebaseerd op ons eigen onderzoek – een oordeel vellen over deze Samsung televisie!

Inhoudsopgave

  • Wat zijn de pluspunten van de Samsung Crystal UHD 43TU7020?
  • Wat zijn de minpunten van de Samsung Crystal UHD 43TU7020?
  • Hoe beoordelen andere kopers de Samsung Crystal UHD 43TU7020?
  • Wat is de prijs van de Samsung Crystal UHD 43TU7020?
  • Kunnen we de Samsung Crystal UHD 43TU7020 aanbevelen?

Wat zijn de pluspunten van de Samsung Crystal UHD 43TU7020?

Als je op zoek bent naar een nieuwe 43 inch televisie, heb je een overvloed aan keuzemogelijkheden. Binnen dit uitgebreide aanbod zijn er echter ook meerdere varianten die niet de moeite van het aankopen waard zijn.

Kunnen we de aankoop van de Samsung Crystal UHD 43TU7020 aanbevelen? Nou, op dit moment kunnen we één ding verklappen: deze 43 inch tv heeft vrij veel voordelen.

Hieronder vertellen we je meer over deze voordelen.

Uitstekende beeldkwaliteit:

Allereerst kunnen we stellen dat de beeldkwaliteit van deze tv uitmuntend is. Naar onze mening is dit aan meerdere aspecten te danken:

  1. 4K resolutie: Deze Samsung tv beschikt over een 4K resolutie. Dit zorgt ervoor dat de beelden aanzienlijk scherper zijn dan bij bijvoorbeeld een Full HD tv.
  2. Crystal Processor: Samsung heeft ook voor deze tv gekozen voor een razendsnelle processor. Dankzij deze processor geniet je van levendige kleuren en een uitstekend contrast.
  3. Crystal Display: In combinatie met de Crystal Processor zorgt het Crystal Display echt voor een visueel feestje. De kleuren zijn werkelijk perfect; wat kun je nog meer wensen?

Geschikt voor gaming:

Ben je een gepassioneerde gamer? Dan is de Samsung Crystal UHD 43TU7020 echt iets voor jou.

Samsung heeft voor deze TV namelijk een uniek systeem geïmplementeerd. Hiermee worden alle mogelijke bewegingsonscherpte of trillingen in het spel weggefilterd.

Dit komt uiteindelijk alleen maar ten goede aan het gameplezier. Kortom, het is een zeer geschikte TV om op te gamen.

Fraai design

Kan een televisie een mooi ontwerp hebben? Bij het bekijken van de Samsung Crystal UHD 43TU7020 vinden wij dat dit zeker het geval is.

Deze televisie heeft een strakke uitstraling, elegante pootjes en is over het algemeen netjes afgewerkt. Dit is iets waar het merk Samsung bekend om staat.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Zoals je kunt lezen in deze review van de Samsung Crystal UHD 43TU7020, zijn we behoorlijk enthousiast over deze televisie.

Dit komt ook door de over het algemeen goede prijs-kwaliteitverhouding. We zijn tevreden over de algehele kwaliteit, en dit geldt ook voor de prijs.

Er zijn maar weinig andere televisies die kunnen tippen aan de prijs-kwaliteitverhouding van de Samsung Crystal UHD 43TU7020.

Netjes wegwerken van kabels mogelijk
Aan de achterkant van deze televisie heeft Samsung een handig kabelsysteem toegevoegd. Dankzij dit systeem zul je geen last meer hebben van zichtbare kabels.

Dit betekent dat je televisiehoek er alleen maar mooier op wordt. Dit is ook te danken aan het fraaie ontwerp van de Samsung Crystal UHD 43TU7020.

Streamen vanaf Apple apparaten
Tot slot is het ideaal dat Samsung AirPlay 2 aan deze televisie heeft toegevoegd. Hierdoor kun je verschillende soorten content vanaf jouw Apple apparaten streamen.

Dit zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van deze televisie, of je nu een iPhone, iPad of MacBook hebt.

Wat zijn de minpunten van de Samsung Crystal UHD 43TU7020?

Tot nu toe is deze review van de Samsung Crystal UHD 43TU7020 behoorlijk positief. Echter, daar gaat nu verandering in komen.

We zijn namelijk ook enkele aandachtspunten tegengekomen.

Vrij lastig te installeren:
Als je de afgelopen jaren geen nieuwe televisie hebt gekocht, kan het installeren van deze televisie behoorlijk lastig zijn. In onze mening heeft Samsung dit onnodig ingewikkeld gemaakt. Ook voor mensen die iets ouder zijn, kan het installeren van deze televisie een uitdaging zijn.

Rakuten app is vrij opdringerig:
Op de Samsung Crystal UHD 43TU7020 staat de Rakuten app standaard geïnstalleerd. Naar onze mening is deze app echter te opdringerig aanwezig. Vooral omdat maar weinig mensen in ons land daadwerkelijk gebruik maken van Rakuten. Bovendien is het niet mogelijk om deze app van de televisie te verwijderen.

Slechts 2 HDMI-aansluitingen:
Tot slot moet je rekening houden met het beperkte aantal HDMI-aansluitingen. Deze Samsung tv heeft er slechts 2; naar onze mening hadden dat er zeker meer mogen zijn.

Hoe beoordelen andere kopers de Samsung Crystal UHD 43TU7020?

De meeste kopers zijn zeer tevreden over de Samsung Crystal UHD 43TU7020 en prijzen vooral de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. In een van de beoordelingen lazen we de volgende opmerking: “Dit is de goedkoopste manier om van 4K-televisie te genieten”. Deze opmerking onderstreept de indrukwekkende prestaties van de televisie voor de relatief betaalbare prijs.

Kopers zijn vooral enthousiast over de scherpe beeldkwaliteit, de soepele gaming-ervaring en het fraaie design. De Crystal Processor en het Crystal Display zorgen voor een uitzonderlijke kijkervaring. Bovendien biedt de televisie handige functies zoals het wegwerken van kabels en de mogelijkheid om content te streamen vanaf Apple apparaten.

Wel is het belangrijk om rekening te houden met enkele aandachtspunten, zoals de installatie die als lastig ervaren kan worden, de beperkte navigatie in het menu en de onverwijderbare Rakuten app. Ondanks deze punten blijven kopers over het algemeen erg tevreden met hun aankoop van de Samsung Crystal UHD 43TU7020.

Wat is de prijs van de Samsung Crystal UHD 43TU7020?

Heeft deze review van de Samsung Crystal UHD 43TU7020 je interesse gewekt? Overweeg je daarom om deze 43 inch tv aan te schaffen?

Dan hebben we goed nieuws voor je: deze tv is zeker niet duur.

Bij onze partner Bol.com kost deze ongeveer 460 euro. Voor dit bedrag krijg je echt een uitstekende tv.

Zoals we hierboven al hebben aangegeven, is de prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend!

Kunnen we de Samsung Crystal UHD 43TU7020 aanbevelen?

Al met al zijn we zeer enthousiast over de Samsung Crystal UHD 43TU7020. Deze televisie levert haarscherp beeld, biedt veel mogelijkheden en is geschikt voor een breed publiek.

Dit is mede te danken aan het beeldschermdiagonaal van 43 inch en het feit dat deze tv ook zeer geschikt is voor gamers.

Houd echter rekening met de installatie, de navigatie en de aanwezigheid van de Rakuten app. Als het aan ons had gelegen, zou deze app direct van de televisie verwijderd zijn.

Desondanks zijn we zeer enthousiast over deze Samsung televisie. Bekijk hieronder direct de prijzen bij onze partners:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *