Op zoek naar het beste nekmassage apparaat? Hier zijn de top 7 opties!

Als je de hele dag achter de computer zit, is de kans groot dat je na verloop van tijd last krijgt van je schouders en nek.

Vaak spannen we onbewust de spieren in onze nek aan tijdens het zittend werken. Dit kan leiden tot spanning en ongemak.

Een goed nekmassageapparaat kan hierbij uitkomst bieden. Het voorziet je nek van een ontspannende massage, waardoor de spieren tot rust komen en eventuele spanning wordt verlicht.

Dit kan resulteren in minder pijn en ongemak in je nek. Kortom, een nekmassageapparaat kan tal van voordelen bieden voor mensen die veel tijd achter een computer doorbrengen.

Inhoudsopgave

  • De top 7 nekmassageapparaten in de schijnwerpers
  • Welk nekmassageapparaat is het beste voor jou?

De top 7 nekmassageapparaten in de schijnwerpers

Als je overweegt een massageapparaat voor nek en schouders aan te schaffen, raden wij aan om een van de onderstaande 10 modellen te overwegen. Uit onze testresultaten zijn deze 10 modellen als de beste naar voren gekomen.

Dit komt natuurlijk niet zomaar. Nee, deze apparaten leveren de gewenste massage. Hierdoor kun je snel vaarwel zeggen tegen de vervelende pijn in je nek. Bovendien kun je tijdens de massage ook nog eens genieten van een aangenaam gevoel!

1.FAMBZ Ultimate Infrarood Nekmassage Apparaat

Als je op zoek bent naar het beste nekmassageapparaat, dan kun je niet om deze variant van het merk Fambz heen. Dit massageapparaat is specifiek ontworpen voor de nek.

Dit blijkt onder andere uit het ontwerp en het type massage. Dit massageapparaat biedt namelijk een heerlijke shiatsu-massage.

Met dit nekmassageapparaat heb je volledige controle. Je kunt het op de gewenste manier instellen en kiezen uit maar liefst 5 soorten massages. Ook kun je variëren tussen 16 snelheden.

Dit massageapparaat richt zich voornamelijk op de nekspieren, maar behandelt ook de spieren in de schouders.

2.Sanbo Draadloos Massagekussen WL30

Als je op zoek bent naar een comfortabel nekmassageapparaat, dan is een massagekussen een uitstekende keuze. Of beter gezegd: het Sanbo WL30 massagekussen is de perfecte match voor jouw behoeften.

Je plaatst je hoofd tegen dit kussen en geniet vervolgens van een heerlijke nekmassage.

Wat fijn is, is dat je dit massagekussen voor verschillende soorten massages kunt gebruiken. Het kan dienen als een shiatsu-massageapparaat, maar ook als een infraroodmassageapparaat.

In dat geval kun je ook nog eens genieten van een heerlijke warmtefunctie. Wil je snel afscheid nemen van nekpijn? Dat is mogelijk met de Sanbo WL30.

3.Vulpes BodyCare Nekmassage Apparaat met Infrarood

Het Vulpes BodyCare Nekmassage Apparaat met Infrarood is naar onze mening ook een uitstekende keuze. Dit nekmassage apparaat biedt zowel een heerlijke massage als een aangename warmte. Door de warmte zul je nog sneller verlichting vinden voor de pijn in je nek.

Wat direct opvalt aan dit kussen is de veelzijdigheid. Je hebt de keuze uit maar liefst 6 verschillende soorten massages.

Bovendien kun je dit kussen op 15 verschillende snelheden instellen. Met behulp van de afstandsbediening kun je het kussen op een ideale manier bedienen!

4. Duerté – Shiatsu Massagekussen Nek en Rug

Als je de voorkeur geeft aan een nek- en rugmassageapparaat, dan raden we je van harte dit apparaat van het merk Duerté aan.

Het betreft een massagestoel waar je plaats in neemt, waarna je kunt genieten van een heerlijke massage. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende soorten massages.

Op het eerste gezicht lijkt dit een vrij grote massagestoel. Dat klopt ook, maar gelukkig kun je de stoel inklappen. Hierdoor kun je hem eenvoudig opbergen.

Of je kunt hem gemakkelijk meenemen naar een andere locatie. Binnen 10 minuten zul je een veel prettiger gevoel ervaren in je nek, schouders en rug!

5.Northwall Massagekussen

Wil je zowel je nek als je rug heerlijk laten masseren? Neem dan eens een kijkje naar het Northwall Massagekussen.

Dit kussen biedt een zalige massage voor de spieren in zowel de nek als de bovenrug. Zo kun je snel vaarwel zeggen tegen pijn, inclusief die vervelende spanning.

Dit apparaat biedt diverse opties. Je hebt de keuze uit verschillende massagestanden, waaronder een infrarood warmtefunctie.

Daarnaast is het handig dat je kunt kiezen uit drie intensiteitsniveaus. Met dit kussen kun je altijd de gewenste massage instellen.

6.Massagerr Shiatsu Massagekussen

Als je merkt dat je veel last hebt van stress, dan kan dit massagekussen van Massagerr een uitkomst bieden.

Dit kussen is speciaal ontworpen om de pijn als gevolg van stress te verlichten, en je krijgt zelfs een stressbal meegeleverd. Het kussen richt zich ook op de pijn in je bovenrug en schouders.

Dit veelzijdige massagekussen biedt verschillende soorten massages aan. Daarnaast beschikt het over een heerlijke infrarood warmtefunctie. Deze warmte niet alleen verlichtend voor de pijn, maar zorgt ook voor een aangenaam gevoel tijdens de massage.

7.ForDig Shiatsu Massagekussen

Ben je niet helemaal zeker of een nekmassage apparaat iets voor jou is? Probeer dan eens het ForDig Shiatsu Massagekussen.

Dit kussen is verkrijgbaar voor slechts +/- 20 euro, waardoor het een relatief risicoloze aankoop is. Mocht het toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoen, dan heb je in ieder geval niet veel geld uitgegeven.

Met dit kussen kun je je nek een heerlijke massage geven. Dit komt voornamelijk door de vier ingebouwde massagekoppen.

Deze koppen zijn naar wens instelbaar, zodat je altijd van de gewenste massage kunt genieten. Dankzij de meegeleverde 12V autolader kun je dit kussen ook in de auto gebruiken.

Welk nekmassageapparaat is het beste voor jou?

Als je overweegt een nekmassage apparaat aan te schaffen, heb je hierboven een aantal opties gezien. Het kan echter lastig zijn om een keuze te maken, gezien de verschillen tussen deze varianten.

Om tot de beste beslissing te komen, zijn er bepaalde overwegingen waar je goed over na moet denken. Hieronder bespreken we deze kort.

  1. Gewenst Gebruik:
    Denk eerst na over het beoogde gebruik. Wil je een massage apparaat alleen voor je nek? Of wil je een apparaat dat ook je schouders (en rug) kan masseren? Er zijn diverse opties beschikbaar, dus het is belangrijk om te bepalen wat je precies nodig hebt.
  2. Specifieke Lichaamsdelen:
    Er zijn apparaten die ontworpen zijn voor specifieke lichaamsdelen. Als je bijvoorbeeld je handen wilt masseren, kies dan voor een handmassage apparaat. Voor een rustgevende gezichtsmassage kun je een gezichtsmassage apparaat overwegen. Voor je rug is een rugmassage apparaat het meest geschikt. Op dezelfde manier kun je voor je voeten en benen respectievelijk een voetmassage apparaat en een beenmassage apparaat overwegen.

Bij het maken van je keuze is het belangrijk om rekening te houden met je specifieke behoeften en welke delen van je lichaam je het liefst wilt masseren. Op deze manier kun je het meest geschikte nekmassage apparaat vinden dat aan jouw wensen voldoet.

Soort massage

Een tweede belangrijke overweging is het type massage dat het nekmassage apparaat biedt. Kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende massagestanden of is er slechts één beschikbaar?

Het is essentieel om hier vooraf goed over na te denken. Neem de tijd om je te verdiepen in de verschillende soorten massages en bepaal welke het beste aansluit bij jouw behoeften en situatie.

Een handige tip is om ook te letten op de aanwezigheid van een warmtefunctie. Wij hebben een sterke voorkeur voor apparaten die deze functie bieden, omdat het zorgt voor een nog aangenamere massage-ervaring.

De warmte draagt niet alleen bij aan snellere verlichting van nekpijn, maar zorgt ook voor een bijzonder comfortabel gevoel tijdens de massage.

Draadloos of Bedraad
Overweeg waar je het nieuwe nekmassage apparaat wilt gebruiken. Deze overweging bepaalt ook het type apparaat dat het meest geschikt is voor jou. Hierbij moet je kiezen tussen een draadloze en bedrade variant.

Een draadloos apparaat biedt onbeperkte bewegingsvrijheid, maar je moet wel regelmatig de accu of batterijen opladen. Bij een bedrade variant is dat uiteraard niet nodig.

Instellingsmogelijkheden

Een belangrijk aspect om naar te kijken zijn de instellingsmogelijkheden van het nekmassage apparaat. Kun je bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende soorten massages? Kun je de draairichting en snelheid aanpassen? Het is wenselijk dat je diverse opties hebt om de massage naar jouw voorkeur in te stellen, maar dit is niet altijd het geval bij alle nekmassage apparaten.

Kwaliteit

De kwaliteit van het nekmassage apparaat is een cruciale overweging. Kies altijd voor een variant van een gerenommeerd merk. Bekijk ook de ervaringen van andere kopers om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit.

We raden af om nekmassage apparaten van winkels als Kruidvat en Action te overwegen. Hoewel ze wellicht goedkoper zijn, voldoen ze vaak niet aan de verwachtingen. Het is beter om te investeren in een van de eerder genoemde nekmassage apparaten van betere kwaliteit.

Deze kwaliteitsproducten zorgen voor een effectieve en bevredigende massage-ervaring, waardoor je optimaal kunt profiteren van de voordelen voor je nek en schouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *