Steun mij

Hoi! Ik ben Paul en ik schrijf stukjes op MetroPaul.nl. Dat doe ik natuurlijk voor mijn plezier. Ik daag mezelf creatief uit om leuke anekdotes, mijn belevenissen en andere inzichten over te brengen. Mijn doel is om met mijn stukjes jou een glimlach te bezorgen of je aan het denken te zetten.

Waarover schrijf je dan?
Ik schrijf eigenlijk over alles wat me bezighoudt: boeken, muziek, eten, werk, relaties, het nieuws, gadgets en over LGBT+-gerelateerde dingen. Ik krijg regelmatig lieve reacties van lezers die zeggen dat mijn stukjes hen heeft laten lachen.

Waarom een abonnement?
Mijn ultieme droom is om ooit te kunnen leven van het schrijven van mooie stukjes op mijn blog (of elders). Ik wil graag mijn onafhankelijkheid en creatieve vrijheid behouden. Reclame maken voor iets vind ik ongemakkelijk. De enige advertorial die ik ooit schreef was een parodie. Ik ben eerlijk en geef graag onomwonden mijn mening. Zonder dat ik me zorgen maak wat adverteerders daarvan vinden.

Waarom zou je me steunen?
Als jij mijn stukjes zo leuk vindt dat je er voor wil betalen – graag! Zo help je mij om mooie, reclamevrije stukjes te schrijven. Met af en toe eens een spiksplinternieuw vulpotlood om mee te schrijven. En hopelijk op termijn geld om de hypotheek, een nieuwe website, de kapper en de boodschappen mee te betalen. Mijn stukjes blijven gratis beschikbaar. Als je mij sponsort krijg je soms stukjes exclusief eerder te lezen via mijn nieuwsbrief. Dus sponsor mij via Patreon.