Advertorial

Er zijn producten die ik al vele jaren achteloos voor lief neem. Ik dacht altijd dat ik weinig waarde hecht aan materiële zaken, maar dat is niet helemaal waar. Ik ontdekte dat er paar dingen zijn waar ik niet zonder kan leven. Een van die onmisbare dingen wil ik graag met jullie delen. Misschien dat dit product voor jullie net zo verrijkend is, als het in mijn leven is geweest. Ik kan er namelijk inmiddels niet meer zonder leven. Ik gebruik het thuis, op mijn werk en bij vrienden. Wanneer ik ga kamperen is het een van de eerste dingen die ik inpak, omdat ik er simpelweg zelfs in het buitenland niet meer zonder kan. Op de bekende vraag welk ding ik meeneem naar een onbewoond eiland, is er maar één ding dat ik absoluut niet wil missen en dat is mijn lievelingsproduct: Page® Kussenzacht.

Page® Kussenzacht is namelijk mijn favoriete toiletpapier. Ik vind de kwaliteit van toiletpapier heel belangrijk want je brengt ongemerkt toch veel meer tijd door op het toilet, dan je eigenlijk denkt. De keuze van een goed toiletpapier is iets dat wordt onderschat. Wanneer het gaat om andere soorten papier, zoals schrijfpapier, maken we daarin bewuste keuzes. We vinden het heel normaal dat je zweert bij de notitieboeken van Moleskine. Ik vind het jammer dat er weinig aandacht is voor de keuze voor een goed toiletpapier. Iedereen weet immers dat het gebruik van het goedkopere, gerecyclede toiletpapier ernstige huidirritatie oplevert. Goedkoop wordt dan uiteindelijk duurkoop met al die doktersrekeningen achteraf.

Daarom veeg ik exclusief met Page® Kussenzacht. De drie zachte laagjes van dit toiletpapier, hebben kleine luchtkussentjes die zorgen voor een extra zacht gevoel en die de huid niet irriteren. Je voelt echt het verschil. Daarom gun ik mijzelf dat kleine beetje extra luxe. Ieder afzonderlijk velletje voelt als een cadeautje. Page® Kussenzacht is milieu- en diervriendelijk. Het toiletpapier heeft het FSC keurmerk omdat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Uit de blije puppies in de Page®-reclame, blijkt dat het significant diervriendelijker is dan andere merken toiletpapier.

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe Page® Kussenzacht dagelijks voor een klein moment van levensgeluk kan zorgen? In samenwerking met Page®, mag ik een voordeelverpakking met tien rollen 3-laagspapier weggeven! Je doet mee aan deze winactie door hieronder een reactie te geven. Leg daarin uit waarom jij toe bent aan het luxe gevoel van Page® Kussenzacht.

Gerelateerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

27 reacties

 1. Stiekem verdien je deze samenwerking met Page wel. De leukste advertorial die ik ooit heb mogen lezen! Wat ik mezelf dan stiekem afvraag, zat je op het toilet toen de ingeving voor deze entry je hoofd in sprong?

  1. Nee, ik zat niet op het kleine kamertje toen ik dit bedacht. Het is een parodie op de vele advertorials op beautyblogs. Tijdens het lezen van de zoveelste review van een of andere nagellak, kreeg ik dit idee.

 2. Ik moest even lachen toen ik zag wat de advertorial is, maar als ik erover ga nadenken is het wel “belangrijk”. Toen ik ging samenwonen vond ik dat we gewoon maar het goedkoopste moesten kopen (van dat schuurpapier), maar inmiddels kan ik het zachtere werk wel op prijs stellen. Vooral omdat ik het ook bv elke dag gebruik om mijn gezicht mee droog te vegen (ja, ik weiger mijn gezicht droog te vegen met baddoek).

 3. Whahahaha, een wervende actie waar ik dus als ik een béétje mazzel heb ( excuseer het taalgebruik maar het is een té leuk inkoppertje) “m’n reet mee af mag vegen” !
  Maar nee, hoe belangrijk ik prettig toiletpapier ook vind, ik hoef niet in de grabbelton voor de cadeaurollen want ik ben uiterst tevreden over het zeer betaalbare spul van de Aldi.
  Je hebt gelijk dat het spul een beetje kwaliteit en zachtheid moet hebben , vertel mij wat, je wilt niet wéten hoe onplezierig krantenpapier de reinigende taak verricht;-)
  Ik heb dat als kind nog mogen ervaren in de jaren kort na de oorlog.Al vond ik het práchtig om het krantenpapier in gelijke velletjes te mogen snijden én aan een touwtje te mogen rijgen, de oneigenlijke veegtaak was geen lolletje zélfs niet nadat het eerst helemaal verkreukeld werd om wat meer grip te hebben….. De énige troost die we toen hadden was dat het toenmalige grauwe toiletpapier juist weer behoorlijk schuurpapier leek;-)

  1. Riet, het laatste wat ik als reactie had verwacht, is dat ik iets over de oorlog zou leren. Ik kan me voorstellen dat in vergelijking met kranten het grauwe toiletpapier een verademing was.

   1. Dat snap ik, hoewel ik de oorlog niet bewust heb mee gemaakt( anno ’42) geldt dat natuurlijk wél voor de armoede in de eerste jaren erna,Ikmoet er soms aan denken bij al het geklaag van de huidige generatie wanneer ze iets minder luxe moeten accepteren!

    OT. Ik heb trouwens op mijn inkenpagina een linkje naar je site gezet, ik volg nooit site’s maar maak m’n linken rondje na het plaatsen van een nieuw log.zodat ik nieuw geplaatste logjes bij “mijn linkjes” vanzelf tegenkom .
    wanneer je er liever niet tussen gezien wil worden hoor ik dat wel hé!